1 vakantiehuis in Olen gevonden

Olen: Het dorp Olen ligt in het midden van de provincie Antwerpen in het hart van de kempen. Vakantieaccommodatie in en nabij natuurgebieden omvat landelijke retraites, hutten, omgebouwde schuur en chalets en kan ook perfect zijn voor enthousiaste wandelaars. De vakantiehuizen die we in Olen aanbieden staan ofwel direct naast een natuurgebied, binnen een reservaat of op loopafstand van het plaatselijke reservaat. Er zijn een verscheidenheid aan... Lees meer

Verfijn uw zoekresultaat
Bestemming Wis filter

Plaats Wis filter
Type verblijf Wis filter
Personen Wis filter
Slaapkamers Wis filter
Faciliteiten Wis filter
Toon alle
Rubriek Wis filter
Verblijfsduur Wis filter
Aankomst Wis filter
Vanaf
€95
per nacht
A

Lusandre

Vakantiewoning AntwerpenOlen

Max. 4 personen
1 slaapkamer
1-1 van de 1 resultaten

Olen:

Het dorp Olen ligt in het midden van de provincie Antwerpen in het hart van de kempen. Vakantieaccommodatie in en nabij natuurgebieden omvat landelijke retraites, hutten, omgebouwde schuur en chalets en kan ook perfect zijn voor enthousiaste wandelaars. De vakantiehuizen die we in Olen aanbieden staan ofwel direct naast een natuurgebied, binnen een reservaat of op loopafstand van het plaatselijke reservaat. Er zijn een verscheidenheid aan verschillende natuurgebieden in de omgeving van Olen, van weilanden, moerassen, heidevelden, heidevelden en bosreservaten.

Het plaatsje Olen ligt op, 78 km van Brussel, 44 km van Hasselt en 36 km van Antwerpen. Antwerpen moet je zeker bezoeken tijdens je vakantie. Antwerpen heeft een intrigerend middeleeuws hart met veel met cafés gevulde geplaveide straatjes, een fort aan de rivier en een werkelijk indrukwekkende kathedraal. Tegenwoordig zijn de topattracties in Antwerpen echter de levendige mode- en entertainmentscene, met zijn verrassende architecturale en culturele contrasten.

💰 Hoeveel kost een vakantiewoning in Olen voor dit weekend?

De kosten van een weekend in een verblijf in Olen hangen helemaal af van je wensen. Wil je een mooi luxe verblijf met sauna en jacuzzi of ben je al tevreden met een stacaravan of chalet? Eigenlijk is er voor elke beurs wel wat te verkrijgen. Prijzen beginnen vanaf zo'n € 150,= per weekend.

⭐ Hoeveel verblijven zijn er in Olen?

In Olen hebben we 1 vakantiehuizen te huur staan op onze website.

👉 Wat zijn de beste verblijven in Olen?

Lusandre en {verblijf-2} zijn slechts 2 voorbeelden van populaire accommodaties in Olen. Maar op Belgie-vakantiehuis.be zijn er veel meer te vinden.

💎 Wat kan je doen in Olen?

Vakantieaccommodatie in en nabij natuurgebieden omvat landelijke retraites, hutten, omgebouwde schuur en chalets en kan ook perfect zijn voor enthousiaste wandelaars. De vakantiehuizen die we in Olen aanbieden staan ofwel direct naast een natuurgebied, binnen een reservaat of op loopafstand van het plaatselijke reservaat. Er zijn een verscheidenheid aan verschillende natuurgebieden in de omgeving van Olen, van weilanden, moerassen, heidevelden, heidevelden en bosreservaten. Het plaatsje Olen ligt op, 78 km van Brussel, 44 km van Hasselt en 36 km van Antwerpen.

🏃 Zijn er last-minute aanbiedingen in Olen?

Last-minutes in Olen zijn er eigenlijk bijna dagelijks wel. Omdat de vraag groot is zijn ze dan ook snel weer weg. Ga voor actueel aanbod naar onze Last-minute rubriek.

Vakantiehuizen met hoge kortingen?

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!