4 vakantiehuizen in Beernem gevonden

In West-Vlaanderen ligt het mooie plaatsje Beernem. Je kunt hier tijdens de vakantie kennis maken met smaakvolle streekproducten, zoals de berentaart en het streekbiertje Rosture. Wanneer je een wandeling door Beernem maakt, kom je onderweg Het Schepenhuys tegen en een aantal historische hoeven. Het vakantiehuis is een goed vertrekpunt om lange fiets- en wandeltochten te maken. Er zijn verschillende fiets- en wandelroutes te volgen.... Lees meer

Verfijn uw zoekresultaat
Bestemming Wis filter

Plaats Wis filter
Type verblijf Wis filter
Personen Wis filter
Slaapkamers Wis filter
Faciliteiten Wis filter
Toon alle
Rubriek Wis filter
Verblijfsduur Wis filter
Aankomst Wis filter
Vanaf
€343
per week
A

Huisje in Beernem

Vakantiewoning West-VlaanderenBeernem

Max. 6 personen
3 slaapkamers
Vanaf
€120
per week
B

Vakantiehuis in Beernem

Vakantiewoning West-VlaanderenBeernem

Max. 2 personen
1 slaapkamer
Vanaf
€160
per week
C

Huisje in Beernem

Vakantiewoning West-VlaanderenBeernem

Max. 2 personen
1 slaapkamer
Vanaf
€125
per week
D

Huisje in Beernem

Vakantiewoning West-VlaanderenBeernem

Max. 2 personen
1 slaapkamer
vanaf
€65
Meer info

Niets kunnen vinden?

Vakantiehuisje op bungalowpark.

Heeft u niets kunnen vinden? Geen probleem. Op onze verschillende vakantieparken in de buurt is nog volop ruimte! Met comfortabele bungalows en luxe villa's direct aan het water of in het bos. En niet duur!

1-4 van de 4 resultaten

In West-Vlaanderen ligt het mooie plaatsje Beernem. Je kunt hier tijdens de vakantie kennis maken met smaakvolle streekproducten, zoals de berentaart en het streekbiertje Rosture. Wanneer je een wandeling door Beernem maakt, kom je onderweg Het Schepenhuys tegen en een aantal historische hoeven. Het vakantiehuis is een goed vertrekpunt om lange fiets- en wandeltochten te maken. Er zijn verschillende fiets- en wandelroutes te volgen. Mountainbikers kunnen gebruik maken van het mountainbikeparcours. Het is eveneens een goede bestemming om paard te rijden of te vissen. Je kunt picknicken bij het Beverhoutsveld of plaatsnemen op het terras in het centrum. Er zijn volop mogelijkheden om te ontspannen of om avonturen te beleven.

💰 Hoeveel kost een vakantiewoning in Beernem voor dit weekend?

Dit hangt helemaal af met hoeveel mensen je op vakantie wilt gaan in Beernem en waar je voorkeur naar uitgaat. Maar de prijzen heb je snel inzichtelijk als je je wensen aangeeft in de zoekfunctie op onze website.

⭐ Hoeveel verblijven zijn er in Beernem?

Op dit moment hebben we op Belgie-vakantiehuis.be in Beernem 4 verschillende vakantieverblijven te huur staan.

👉 Wat zijn de beste verblijven in Beernem?

Huisje in Beernem en Huisje in Beernem zijn slechts 2 voorbeelden van populaire accommodaties in Beernem. Maar op Belgie-vakantiehuis.be zijn er veel meer te vinden.

💎 Wat kan je doen in Beernem?

Je kunt hier tijdens de vakantie kennis maken met smaakvolle streekproducten, zoals de berentaart en het streekbiertje Rosture. Wanneer je een wandeling door Beernem maakt, kom je onderweg Het Schepenhuys tegen en een aantal historische hoeven. Het vakantiehuis is een goed vertrekpunt om lange fiets- en wandeltochten te maken. Er zijn verschillende fiets- en wandelroutes te volgen. Mountainbikers kunnen gebruik maken van het mountainbikeparcours. Het is eveneens een goede bestemming om paard te rijden of te vissen.

🏃 Zijn er last-minute aanbiedingen in Beernem?

Last-minutes in Beernem zijn er eigenlijk bijna dagelijks wel. Omdat de vraag groot is zijn ze dan ook snel weer weg. Ga voor actueel aanbod naar onze Last-minute rubriek.

Vakantiehuizen met hoge kortingen?

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!