2 vakantiehuizen in Coo - Stavelot gevonden

Coo-Stavelot Wil je een mooie vakantie in een prachtige omgeving? Wat dacht je van een vakantiehuis in Coo-Stavelot? Het dorp Stavelot met de bekende watervallen van Coo bevinden zich in de Belgische provincie Luik. Vanuit je vakantiehuis in Coo-Stavelot kun je natuurlijk de bekende watervallen van Coo bezoeken, maar er zijn in de omgeving nog veel meer leuke activiteiten te ondernemen. Zo kun je de mooiste wandelingen maken langs het water, in... Lees meer

Verfijn uw zoekresultaat
Bestemming Wis filter

Plaats Wis filter
Type verblijf Wis filter
Personen Wis filter
Slaapkamers Wis filter
Faciliteiten Wis filter
Toon alle
Rubriek Wis filter
Verblijfsduur Wis filter
Aankomst Wis filter
Vanaf
€250
per week
A

Vakantiehuisje in stavelot coo

Vakantiewoning ArdennenLuikCoo - Stavelot

Max. 7 personen
4 slaapkamers
Vanaf
€110
per week
B

Vakantiehuis in Coo / Stavelot

Vakantiewoning ArdennenLuikCoo - Stavelot

Max. 5 personen
3 slaapkamers
1-2 van de 2 resultaten

Coo-Stavelot

Wil je een mooie vakantie in een prachtige omgeving? Wat dacht je van een vakantiehuis in Coo-Stavelot? Het dorp Stavelot met de bekende watervallen van Coo bevinden zich in de Belgische provincie Luik. Vanuit je vakantiehuis in Coo-Stavelot kun je natuurlijk de bekende watervallen van Coo bezoeken, maar er zijn in de omgeving nog veel meer leuke activiteiten te ondernemen. Zo kun je de mooiste wandelingen maken langs het water, in het bos, door de weilanden en over het heuvelachtige landschap van Stavelot en omgeving. Wanneer je met kinderen op vakantie gaat kun je vanuit je vakantiewoning in Coo-Stavelot ook naar themapark Plopsa Coo voor een leuk dagje uit. Verder geniet je optimaal van de schoonheid van de Belgische Ardennen en ervaar je ongetwijfeld een heerlijke vakantie.

💰 Hoeveel kost een vakantiewoning in Coo - Stavelot voor dit weekend?

De kosten van een vakantieverblijf in Coo - Stavelot hangen van verschillende factoren af. Kies je voor een 2 persoons eenvoudig verblijf of ga je voor een luxe groepsaccommodatie met alles er op en er aan? De prijzen beginnen al vanaf zo'n € 150,= per weekend.

⭐ Hoeveel verblijven zijn er in Coo - Stavelot?

In Coo - Stavelot heb je keuze uit maar liefst 2 vakantiewoningen.

👉 Wat zijn de beste verblijven in Coo - Stavelot?

We hebben vele populaire accommodaties op onze website staan in Coo - Stavelot, enkele hiervan zijn bijvoorbeeld Vakantiehuis in Coo / Stavelot en Vakantiehuisje in stavelot coo.

💎 Wat kan je doen in Coo - Stavelot?

Vanuit je vakantiehuis in Coo-Stavelot kun je natuurlijk de bekende watervallen van Coo bezoeken, maar er zijn in de omgeving nog veel meer leuke activiteiten te ondernemen. Zo kun je de mooiste wandelingen maken langs het water, in het bos, door de weilanden en over het heuvelachtige landschap van Stavelot en omgeving. Wanneer je met kinderen op vakantie gaat kun je vanuit je vakantiewoning in Coo-Stavelot ook naar themapark Plopsa Coo voor een leuk dagje uit. Verder geniet je optimaal van de schoonheid van de Belgische Ardennen en ervaar je ongetwijfeld een heerlijke vakantie.

🏃 Zijn er last-minute aanbiedingen in Coo - Stavelot?

Op dit moment hebben we in onze Last-minute rubriek weer leuke aanbiedingen staan voor Coo - Stavelot. Dit wisselt per dag. Kijk daarom in onze Last-minute rubriek.

Vakantiehuizen met hoge kortingen?

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!