5 vakantiehuizen in Amel gevonden

Het rustige dorpje Herresbach is gelegen in het Duitstalige Eifelgebergte, niet ver van de Duitse en Luxemburgse grens. Van hieruit kan men leuke steden bezoeken zoals Trier, Aachen, Keulen, Luxemburg,... Zeer pittoresk zijn Monschau, de parel van de Eifel, Echternach, Vianden, Cochem in Duitsland, een fantastisch wijnstadje aan de Moezel. Ook Sankt Vith, Malmedy, Spa zijn zeker een bezoek waard, hun befaamde gastronomie met klasse restaurants,... Lees meer

Verfijn uw zoekresultaat
Bestemming Wis filter

Plaats Wis filter
Type verblijf Wis filter
Personen Wis filter
Slaapkamers Wis filter
Faciliteiten Wis filter
Toon alle
Rubriek Wis filter
Verblijfsduur Wis filter
Aankomst Wis filter
Prijs
Op aanvraag
A

Villa & Gîte Chavet

Vakantiewoning ArdennenLuikAmel

Max. 58 personen
22 slaapkamers
Prijs
Op aanvraag
B

ArdennerHof, 40 pers.

Vakantiewoning ArdennenLuikAmel

Max. 40 personen
18 slaapkamers
Prijs
Op aanvraag
C

On Schopp

Vakantiewoning ArdennenLuikAmel

Max. 8 personen
4 slaapkamers
Vanaf
€678
per week
D

Vakantiehuisje in Amel

Vakantiewoning ArdennenLuikAmel

Max. 14 personen
7 slaapkamers
Vanaf
€678
per week
E

Huisje in Amel

Vakantiewoning ArdennenLuikAmel

Max. 12 personen
6 slaapkamers
vanaf
€65
Meer info

Niets kunnen vinden?

Vakantiehuisje op bungalowpark.

Heeft u niets kunnen vinden? Geen probleem. Op onze verschillende vakantieparken in de buurt is nog volop ruimte! Met comfortabele bungalows en luxe villa's direct aan het water of in het bos. En niet duur!

1-5 van de 5 resultaten

Het rustige dorpje Herresbach is gelegen in het Duitstalige Eifelgebergte, niet ver van de Duitse en Luxemburgse grens. Van hieruit kan men leuke steden bezoeken zoals Trier, Aachen, Keulen, Luxemburg,... Zeer pittoresk zijn Monschau, de parel van de Eifel, Echternach, Vianden, Cochem in Duitsland, een fantastisch wijnstadje aan de Moezel. Ook Sankt Vith, Malmedy, Spa zijn zeker een bezoek waard, hun befaamde gastronomie met klasse restaurants, waaronder zelfs sterrenrestaurants, lokken veel kenners.

💰 Hoeveel kost een vakantiewoning in Amel voor dit weekend?

Een weekend in Amel kan je zo goedkoop of zo duur maken als je wilt. Dit hangt helemaal af van jouw wensenlijstje. Via de zoekfunctie op de site krijg je snel te zien wat een vakantiehuis gaat kosten. Maar vanaf zo'n € 150,= per weekend heb je al een mooi verblijf.

⭐ Hoeveel verblijven zijn er in Amel?

Op dit moment hebben we op Belgie-vakantiehuis.be in Amel 5 verschillende vakantieverblijven te huur staan.

👉 Wat zijn de beste verblijven in Amel?

De meest bezochte verblijven op dit moment in Amel op onze website Belgie-vakantiehuis.be zijn Huisje in Amel en On Schopp.

💎 Wat kan je doen in Amel?

Men kan hier leuke steden bezoeken zoals Trier, Aachen, Keulen, Luxemburg,... Zeer pittoresk zijn Monschau, de parel van de Eifel, Echternach, Vianden, Cochem in Duitsland, een fantastisch wijnstadje aan de Moezel. Ook Sankt Vith, Malmedy, Spa zijn zeker een bezoek waard, hun befaamde gastronomie met klasse restaurants, waaronder zelfs sterrenrestaurants, lokken veel kenners.

🏃 Zijn er last-minute aanbiedingen in Amel?

We hebben elke dag een vers aanbod last-minutes in Amel. Dit aanbod kan per uur veranderen. Ga daarvoor naar onze Last-minute rubriek.

Vakantiehuizen met hoge kortingen?

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!