2 vakantiehuizen in Lochristi gevonden

Lochristi: In de provincie Oost-Vlaanderen, op de weg naar Lokeren en enkele kilometers ten noordoosten van Gent, ligt het dorp Lochristi. De omgeving staat bekend als de bloemenstreek. In het dorp zijn een aantal mooie historische bouwwerken te vinden zoals de Sint Niklaaskerk en het kasteel Rozelaar met een prachtig park en bijgebouwen. Vanuit je vakantiehuis in Lochristi kun je de prachtige omgeving verkennen en uiteraard ook de stad Gent... Lees meer

Verfijn uw zoekresultaat
Bestemming Wis filter

Plaats Wis filter
Type verblijf Wis filter
Personen Wis filter
Slaapkamers Wis filter
Faciliteiten Wis filter
Toon alle
Rubriek Wis filter
Verblijfsduur Wis filter
Aankomst Wis filter
Vanaf
€90
per week
A

Vakantiehuisje in Lochristi

Vakantiewoning Oost-VlaanderenLochristi

Max. 2 personen
1 slaapkamer
Vanaf
€108
per nacht
B

Lo-Gies

Appartement Oost-VlaanderenLochristi

1-2 van de 2 resultaten

Lochristi: In de provincie Oost-Vlaanderen, op de weg naar Lokeren en enkele kilometers ten noordoosten van Gent, ligt het dorp Lochristi. De omgeving staat bekend als de bloemenstreek. In het dorp zijn een aantal mooie historische bouwwerken te vinden zoals de Sint Niklaaskerk en het kasteel Rozelaar met een prachtig park en bijgebouwen. Vanuit je vakantiehuis in Lochristi kun je de prachtige omgeving verkennen en uiteraard ook de stad Gent bezoeken.

💰 Hoeveel kost een vakantiewoning in Lochristi voor dit weekend?

Een weekend in Lochristi kan je zo goedkoop of zo duur maken als je wilt. Dit hangt helemaal af van jouw wensenlijstje. Via de zoekfunctie op de site krijg je snel te zien wat een vakantiehuis gaat kosten. Maar vanaf zo'n € 150,= per weekend heb je al een mooi verblijf.

⭐ Hoeveel verblijven zijn er in Lochristi?

Op dit moment hebben we op Belgie-vakantiehuis.be in Lochristi 2 verschillende vakantieverblijven te huur staan.

👉 Wat zijn de beste verblijven in Lochristi?

Vakantiehuisje in Lochristi en Lo-Gies zijn slechts 2 voorbeelden van populaire accommodaties in Lochristi. Maar op Belgie-vakantiehuis.be zijn er veel meer te vinden.

💎 Wat kan je doen in Lochristi?

De omgeving staat bekend als de bloemenstreek. In het dorp zijn een aantal mooie historische bouwwerken te vinden zoals de Sint Niklaaskerk en het kasteel Rozelaar met een prachtig park en bijgebouwen.

🏃 Zijn er last-minute aanbiedingen in Lochristi?

We hebben elke dag een vers aanbod last-minutes in Lochristi. Dit aanbod kan per uur veranderen. Ga daarvoor naar onze Last-minute rubriek.

Vakantiehuizen met hoge kortingen?

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!